Festive menu

 any days of the year are a course for celebration but certain days of the year such as Christmas Day, New Year, St Valentine's Day, Easter, Mother's Day are worthy of special attention.
Here at Les Saisons Gourmandes we propose some unique menus to match the festival. ( Please see an example opposite of a Christmas Day menu ??? )
To reserve your table please be sure to book in advance. Don't hesitate to contact us on 02 54 49 37 67

Les entrées

Foie gras de canard poché au vin rouge, confit d’oignons aux pruneaux
Ou
Crème Dubarry et homard, chantilly basilic

Les poissons

Mulet rôti et son cannelloni de duxelles, sauce gin et poivre
Ou
Beignets de carrelet fondue de tomates, pommes mousseline relevées au chorizo cular ibérique

Les viandes

Magret de canard bigarade de kumquats
Ou
Noisette de veau au Maury, risotto d’herbes et jeunes asperges
Ou
Pigeon au foin, pommes canailles
et quelques feuilles du maraicher.
Ou
Epaule d’agneau du Quercy effilochée à la menthe et citron confit